Fotografie Partners

MDJ Fotografie en Support uw leverancier voor producten bedoeld voor de natuurfotografie. Een aantal van de producten die we verkopen worden door ons zelf in eigenhuis vervaardigd zoals de wel bekende tafelklemmen en grondstatieven. We zijn leverancier van Buteo Photo Gear producten (schuiltenten en beanbags,regenhoezen),Benro (statieven en statiefkoppen) Sirui (statieven en statiefkoppen) en Stealth Gear (schuiltenten, beanbags ,regenhoezen en kleding)

Squama-Group.nl is ontstaan uit meerdere hobby’s die ik heb. Voor elke hobby had ik een website met informatie en om makkelijk mijn foto’s en info te kunnen delen met mede hobbyisten of vrienden. Om uiteindelijk terug te gaan naar 1 Website met daaronder mijn hobby’s verdeeld. een stuk overzichtelijker voor mij in ieder geval 🙂

Als beginnend fotograaf wil ik met veel plezier mijn voortgang tentoonstellen. Binnen de fotografie ben ik alle facetten van de fotografie aan het uitproberen, waardoor mijn portfolio op dit moment erg divers is. Inmiddels neig ik naar landschapsfotografie in combinatie met het weer. Echter, doe ik ook hele leuke ervaringen op met andere vormen van fotografie!

Ik ben met fotograferen begonnen op de manege waar ik vroeger paardreed. Ik fotografeerde de paarden en de band en de liefde die er is tussen eigenaar en paard. Dit gaf mij zoveel plezier dat dit vanzelf uitbreidde naar meer fotoshoots en van hobby naar werk is gegaan. Mijn aanbod is intussen uitgebreid met kinderportrettenthemafotohoots, zakelijke fotoshoots en familiefotoshoots. Het leukste vind ik om een ontspannen sfeer te creëren zodat iedereen zich prettig voelt. Om het verhaal van iemand te horen en mensen te leren kennen tijdens een persoonlijk gesprek en tijdens de fotoshoot vind ik bijzonder.  Het mooiste compliment is om te horen dat mensen genoten hebben van de dag en de fotoshoot en blij verrast zijn met het resultaat.